الاثنين، 23 يونيو 2008

صلصة الطماطم الحارة



تؤكل مع البيتزا
المقادير:

2 حبة طماطم
2 بصلة كبيرة او وسط
بهارات (ملح\فلفل\شطة\بهارات)
2 معلقة طعام قرفة
كمية مناسبة من مكرونة لسان العصفور محمرة فى زيت وجاهزة
مش عارفة ممكن يكون نفس الاسم دة تعرفوة ولا لا بس هى نوع من المكرونة ال بتكون
صغيرة جدا قد العدس وبعدين لما تتحط فى الشوربة تكبر ودايما تتعمل شوربة يارب تكونوة عرفتوه
خل\زيت زيتون
1 فلفل حامى

الطريقة:

احضرى صينية فرن صغيرة وضعى فيها الطمام والبصلة زى ماهما بس طبعا مقشرة البصل
وبندخلهم الفرن حوالى 10 دقايق لحد ما نحس انهم دبلوة
بعد كدة نخلطهم بالخلاط مع اضافة كل البهارات السابقة معهم وشوية ماء او خل بس نضربهم ضربة واحدة بس مش كتير
علشان ميبقاش عصير
فى النهاية نضيف عليها لسان العصفور

0 التعليقات:

المنتدى

المنتدى
تم افتتتاح المنتدى يمكنكم اضافة ردودكم ومواضيعكم فيه

  © Blogger template 'Tranquility' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP